olej rycynowy, 250 ml

Olejek rycynowy jest jednym z najczęściej używanym olejkiem w kosmetyce

Opis

Olejek rycynowy jest jednym z najczęściej używanym olejkiem w kosmetyce. Jest znany przede wszystkim ze swoich właściwości przeciwzapalnych, przeciwbakteryjnych oraz nawilżających i regeneracyjnych. SKŁAD INCI: Ricinus. Communis (Castor) Seed. Oil.Szczegóły. Pojemność: 250 ml. Kraj producenta: Polska